Naar boven

Sokken

HARDLOOPSOKKEN


De juiste hardloopsokken zijn de eerste laag op je huid en een belangrijke laag tussen jouw voeten en je hardloopschoenen. Door het dragen van hardloopsokken krijg je geen last van wrijving op je huid. Hierdoor kun je soepel blijven lopen om je doelen te behalen. Daarnaast hebben hardloopsokken een dempende werking en zijn ze naadloos voor optimaal comfort.

FALKE HARDLOOPSOKKEN


Hardloopsokken van Falke zijn er in verschillende soorten en maten. De zwarte en witte Falke sokken zijn er in varianten die je extra ondersteuning geven bij de achillespees. Daarnaast zijn er korte en bijna onzichtbare hardloopsokken waardoor deze trendy hardloopsokken jouw favoriet worden in de zomer. Falke hardloopsokken zijn anatomisch gevormd en hebben speciale air channels. Door de extra cushioning ervaar je verbeterende demping. Door het naadloze design van de hardloopsokken van Falke ervaar je weinig wrijving en wordt het ontstaan van blaren voorkomen.

ODLO HARDLOOPSOKKEN


Hardloopsokken van Odlo zijn zachte en comfortabele hardloopsokken die je helpen om lange afstanden te lopen. Het lichtgewicht polyamide materiaal in de sokken voert zweet snel en effectief af van het lichaam waardoor je droge voeten houdt en het ontstaan van blaren wordt verminderd