Naar boven

Hardloopschoenen

HARDLOOPSCHOENEN
De juiste hardloopschoenen zijn de basis voor jou als hardloper en de eerste stap op weg naar jouw doel. Het dragen van goede hardloopschoenen is van groot belang. Bij Runnersworld helpen wij jou daarmee graag door middel van een loopanalyse

SCHOENEN VOOR HEREN EN DAMES
Bij Runnersworld hebben we zowel hardloopschoenen voor heren als voor dames. Het belangrijkste verschil is de 'leest' de pasvorm breedte van de schoen, maar soms ook andere elementen. Let bij het aanschaffen van nieuwe hardloopschoenen vooral op de pasvorm en eigenschappen van de schoen. Koop de schoen niet te klein, vaak is tenminste één maat groter dan je dagelijkse schoenen goed passend. De lekkerst lopende schoen is misschien niet de schoen die je er het mooiste uit vindt zien maar wel de hardloopschoen die het beste bij jouw looptechniek en trainingen past. Hierdoor worden blessures voorkomen en kun je ongestoord vele kilometers genieten op jouw nieuwe hardloopschoenen.

VERSCHILLENDE SOORTEN HARDLOOPSCHOENEN
Er zijn verschillende hardloopschoenen gericht op specifieke uitdagingen. Loop je op de weg dan is er keus voor meer of minder zachte demping, maar ook bij trail zijn hier keuzes in voor als je vaak ook stukken op verharde ondergrond loopt. Ook voor (baan)trainingen en wedstrijden zijn er specifiek snelle schoenen en spikes in het assortiment.

DIVERSE MERKEN HARDLOOPSCHOENEN
Bij Runnersworld vind je verschillende merken hardloopschoenen. Zo vind je bij Runnersworld onder andere hardloopschoenen van Asics, Brooks, Hoka, New Balance, On-running en Saucony.
Kies een categorie
Sorteren