Fusion Core 8

Running Core 8, voor alle weersomstandigheden

Met de 8 flexibele basisproducten van Fusion ben je als hardloper het hele seizoen ingedekt tegen wisselend weer en wind. 

Fusion heeft een functionele en duurzame hardloopgarderobe samengesteld die, op basis van ervaring, de training het hele jaar door optimaliseert zonder compromissen te sluiten.

Kortom, als loper krijg je het meeste waar voor je geld.

 
Made in EU

Met de harde eisen van de triatlon-omgeving als uitgangspunt voor de uitrusting, heeft FUSION altijd gefocust op het ontwikkelen van high performance sportkleding met de nadruk op functionaliteit in plaats van mode. Een lange termijn collectie die tijdloos is, waarbij ze voortdurend de vaardigheden en kwaliteit van dezelfde producten verfijnen in plaats van ze te vervangen door nieuwe seizoensartikelen.

Het resultaat is compromisloze sportkleding met een lange levensduur voor zowel dagelijkse beweging als professioneel gebruik. Ontwikkeld in Denemarken, geproduceerd in de EU en meer dan 20 jaar getest in samenwerking met de profs uit de sport.

 
C3 T-Shirt

High Performance t-shirt voor hardlopen en allround training, zowel binnen als buiten. Het superzachte, hightech, in Denemarken geproduceerde materiaal zorgt voor een hoog comfort en maakt het bijzonder ventilerend en sneldrogend.

· Ventilerend en sneldrogend
· Fusion Powerlock: zoomversterkingen op naden
· 3M reflecterend logo op onderrug

Shop nu
 
C3 Short Tight

Perfecte pasvorm in zweetafvoerend materiaal en optimale plaatsing van zakken voor versnaperingen. Aanbevolen voor hardlopers het hele jaar door - als korte tights in de zomer en als extra laag onder lange tights in de winter. Het artikel is unisex. Voor vrouwen, is er een korte tights met hoge taille.

· Functionele Fusion zakken op de dijen voor gels/mobiel
· Actieve vochtafvoer/zweettransport
· Hoog gehalte aan powerfit elastaan zorgt voor optimale pasvorm

Shop nu
Home