Ons team


Dit is het team van Runnersworld Bussum. Runnersworld Bussum is nauw verbonden met Runnersworld Ede, met dezelfde eigenaren. De medewerkers die je in Bussum werken, staan daarom dus ook regelmatig in Ede.

Team Runnerworld Bussum/Ede bestaat uit ervaren lopers met diverse specialisaties, waaronder (wedstrijd)atletiek, trail, triathlon en ultralopen waarmee we je graag adviseren bij de aanschaf van schoenen, kleding en accessoires. Daarnaast kun je natuurlijk altijd advies krijgen met betrekking tot het hardlopen, maar ook blessures, voeding en wat er al niet meer komt kijken bij het sporten.Maarten

Maarten is één van de twee eigenaren van Runnersworld Bussum en Ede. Hij geeft al jaren uitgebreid advies aan beginende en ervaren hardlopers.

Je treft hem regelmatig in zowel de winkel van Runnersworld Bussum als Ede. 

Mariska

Mariska is tevens eigenaar van Runnersworld Bussum en Ede.
Zij heeft ruime ervaring in het hardlopen, waaronder als ultraloper. Daarnaast heeft Mariska ervaring als sportinstructrice en voedingskundige.

Mariska tref je vooral in de winkel van Runnersworld Ede.

Guido

Guido het aanspreekpunt in Runnersworld Bussum. 
Hij heeft ruime ervaring in het hardlopen, op de atletiekbaan, de weg en off-road als trailrunner en lange afstanden. Daarnaast is hij ruim ervaren als Atletiekunie-gediplomeerd looptrainer voor 1500m. atleten tot ultralopers en gediplomeerd sportmasseur.

Guido tref je vooral in de winkel van Runnersworld Bussum, maar springt ook soms bij in Ede.

Anita

...


Patrick

Patrick heeft veel ervaring in de atletiek en kan dus goed adviseren. Hij heeft ervaring als trainer en is jaren actief geweest bij de Atletiekunie, waaronder voor 'Start To Run'.

Patrick springt regelmatig bij in zowel de winkel van Runnersworld Bussum als Ede. 

Joyce

Joyce weet sporten op verantwoorde wijze te combineren met lekker en bovenal gezond eten. Haar ervaringen als trainer en uitgebreide kennis op het gebied van voeding in combinatie met liefde voor koken vormen de ideale combinatie om te adviseren over hardlopen, maar ook te begeleiden naar een gezonde, prettige levensstijl!.

Joyce is springt regelmatig bij in de winkel van Runnersworld Ede maar is ook in Bussum te treffen.

Karen

Karen heeft haar ervaring als hardloper nu vooral in de triathlon. Tevens is zij wieler- en triathloncoach met aandacht voor fysieke én mentale ontwikkeling met uitgebreide kennis op het vlak van techniek, (sport)voeding, wedstrijdtactiek.

Karen is in de winkel van Runnersworld Ede te treffen.

Vacature

Bij Runnerworld Bussum en Ede zijn regelmatig op zoek naar enthousiastelingen die ons team komen versterken.We kijken er naar uit om je in onze winkel te mogen begroeten!

Bezoekadres:
Landstraat 3
1404 JD Bussum
035-6975882
info@runnersworldbussum.nl


Over Runnersworld Bussum